Viimati muudetud:
2023 Hit Slot

2023 Hit Slot

4/5
96.01% RTP
Põhiandmed
Nimi 2023 Hit Slot
Mängutootja Endorphina
Mängu teema Puuviljamängud
Mängu tüüp Videoslotid
RTP 96.01%
Aasta 2023
Volatiilsus Kõrge
Maksimaalne võit 1875000
Boonusfunktsioon
Jackpot
Automaatne esitus
Megaways
Mängi kohe - 2023 Hit Slot

Kus on mäng saadaval?

4.6/5
- kasiinoboonus
4.1/5
- kasiinoboonus
4.4/5
100 000€ kasiinoboonus

Slotitootjad proovivad pidevalt leiutada uusi põneva temaatikaga slotimänge, kuid tuntud mängutootja Endorphina on sel aastal võtnud täiesti uue lähenemise. Selle asemel, et nö ratast leiutada, andis firma välja slotimängu nimega “2023 Hit Slot”, mis on oma olemuselt kõige tüüpilisem klassikaline videoslotikas. Puuviljasümbolitega slotimängu ergutamiseks on aga lisatud rullikutele mitmeid huvitavaid boonusfunktsioone üheskoos riskantse panustamisvooruga.

Kas see mäng aga väärib tõesti “hittsloti” nime ning kas Endorphina panus anda välja sellise julge nimetiitliga slotikas kannab ka vilja? Selgitame alljärgnevalt lähemalt, mida “2023 Hit Slot” mänguautomaat endast kujutab, kuid pane tähele, et saad siinsamas meie lehel seda slotimängu ka täiesti tasuta keerutada.

Kuidas “2023 Hit Slot” slotikat mängida?

Endorphina “2023 Hit Slot” on suuremas osas üpris klassikaline videoslotikas, mis meenutab vanu häid puuviljaslotse. Erinevalt tüüpilistest vanakooli slotimängudest on sellel slotikal 6 rullikut ja 4 rida, seega on kogu mänguväli suurem. Üks mängu suurimaid tõmbenumbreid on võiduliinide hulk: “2023 Hit Slot” mängus on 4096 fikseeritud võiduliini!

“2023 Hit Slot” võiduliinid töötavad sarnaselt teistele slotikatele, kus on rohkelt võiduliine. Võidukombinatsioon tekib siis, kui saad samasugused sümbolid kõrvuti paiknevatele rullikutele – st näiteks kolmel kõrvuti oleval rullikul peaks olema vähemalt üks sarnane sümbol võidukombinatsiooni tekkimiseks.

Mäng kostitab eelkõige oma erinevate boonusfunktsioonidega, mis muudavad slotika natuke paremaks tüüpilisest puuviljaslotist. Tagasihoidliku olemusega slotikas peidab endas kordistajaid, Wild-sümboleid, tasuta spinne ja riskantset panustamismängu, mille käigus saad 10 korda oma võitu potentsiaalselt suurendada. Samuti saad osta lisaraha eest otsetee tasuta spinnideni.

Mis puudutab välimust, siis “2023 Hit Slot” on kõige standardsem slotimäng, mida võid üldse ette kujutada. Rullikutel keerlevad vanad head klassikud: kellukesed, tähekesed, ristikheinalehed ja erinevad puuviljad. Visuaalselt ei ole see mäng kohe kindlasti kasiinomaailma tipplooming, seega on ilmne, et Endorphina panustab siinkohal boonusfunktsioonidele ja üldisele adrenaliinile, mida klassikalisema hõnguga slotid võivad endas kätkeda.

Boonusfunktsioonid ja tasuta spinnid

Kuigi esmamulje poolest pole see slotimäng just eriti põnev, muutub kogu arvamus siis, kui uurida slotika boonusfunktsioone. Endorphinat ei saa kindlasti süüdistada boonuste vähesuses!

Esimene oluline boonusfunktsioon puudutab asendussümboleid ehk Wild-sümboleid, mis pesitsevad igal rullikul (peale 1. rulliku) ning asendavad kõiki teisi sümboleid.

Tõelises fookuses on aga “2023 Hit Slot” peamine boonusmäng: tasuta spinnide voor, mis sisaldab Wild-sümbolitega kordistajaid. Just selles voorus võib tabada suurimaid võite! Boonuse aktiveerimiseks tuleb rullikutele saada vähemalt 3 Scatter-sümbolit, misjärel saad autasuks 8 tasuta spinni. Kui sul õnnestub ekraanile saada aga 6 Scatter-sümbolit, saad 100 tasuta spinni!

Tasuta spinnide vooru käigus on Wild-sümbolitele lisatud juurde kordistajad (kas x2, x3 või x5) ning seega suurendatakse iga võidukombinatsiooni. Kui ühes võidukombinatsioonis peaks olema mitu Wild-kordistajat, liidetakse need kõik kokku! Endorphina sõnul on selle omapärase funktsiooni tõttu võimalik suurendada oma võitu kuni 3125 korda.

Niivõrd mastaapne tasuta spinnide voor on juba iseenesest väärtuslik, kuid sellega pole Endorphina veel piirdunud. Slotikas sisaldab ka riskimängu, mille kaudu saad suurendada oma võidusummasid või hoopistükki mängida kõik maha! Riskimängu käigus saad valida ühe laual oleva mängukaardi ning kui sinu kaart ületab diileri kaardi väärtust, kahekordistatakse su võidusumma ning sa saad proovida uuesti – saad kuni 10 korda niimoodi riskida ja muudkui suurendada võidusummat. Kui diileri kaart võidab, siis kaotad aga kogu oma võidu!

Enamikel mänguritel kibeleb käsi tasuta spinnide vooru järgi ning meil on üks hea uudis – Endorphina on võimaldanud boonusmängu ostmisvõimaluse, seega saad lisamüntide eest osta endale kohe otsetee boonusmängu juurde. Ostetud tasuta spinnide voor töötab täpselt samamoodi nagu tavaline tasuta spinnide voor, ainsa vahega, et sellisel juhul riskimängu ei toimu.

RTP, panused ja võidud

“2023 Hit Slot” slotimängu keskmine RTP ehk tootlus mängijale on 96.01%, mis paigutab mängu tööstuse keskmisele tasemele. See RTP sõltub aga suuresti sinu valikutest: reaalne tootlus sõltub sellest, kas sa otsustad näiteks osta ligipääsu tasuta spinnidele (ja kulutad seega rohkem raha) või kas sa kasutad riskimisfunktsiooni. Riskimängu keskmine RTP on ainult 84%, mis viitab selgelt võimalusele kaotada märksa rohkem raha võrreldes baasmängu võiduvõimalustega.

Positiivsest küljest on “2023 Hit Slot” minimaalne panus 0.40€ ning maksimaalne panus 20€, seega on isegi kõrgemad panused üpris mõeldavad keskmise mänguri jaoks – see pole just kõige “kallim” slotimäng.

Ehkki slotikas ei sisalda jackpotivooru, on maksimaalne võimalik võit 93,750x – hea õnne korral võib võidusumma olla märkimisväärne.

Üleüldise mänguelamuse mõttes on “2023 Hit Slot” ülimalt volatiilne riskantne slotikas, mille riskitaset suurendab panustamisvoor. See-eest on tegemist aga slotikaga, kus sul on mingil määral võimalik oma otsustega kallutada kogu elamust: võid otsustada oma võiduga riskida suurema võidu nimel või riskid hoopis kõige kaotamisega. Kes teab, võib-olla selline riskiannus muudabki Endorphina uue loomingu selle aasta hittmänguks – saad seda teada vaid siis, kui proovid ka ise slotikat mängida.

Kuidas me kasiinosid valime?
Kuidas me kasiinosid valime?
Me kasutame üle 40 filtri selleks, et valida välja meie lehel ilmuvad kasiinod. Kõik soovitatud kasiinod on valitud ekspertide poolt, kellel on pikk hasartmängumaailma kogemus.
Kuidas me kasiinosid hindame?
Kuidas me kasiinosid hindame?
Kasiinode hindamisel kasutame kuute erinevat kriteeriumi, sealhulgas boonused, klienditeenindus, mänguvalik ja makseviisid. Me isegi ei uuri lähemalt ühtegi kahtlast või küsitava väärtusega kasiinot.